*/?>

Nacionalni park Lovćen u Crnoj Gori je nezaobilazna destinacija za one koji traže nove avanture tokom svog putovanja!

Jedna od glavnih atrakcija parka je mauzolej Petra Petrovića Njegoša, koji je izgrađen na planini Lovćen 1974. godine. Mauzolej je predivan arhitektonski spomenik sa freskama unutar njega.

Pored toga, park je dom mnogih

 istorijskih i kulturnih atrakcija, uključujući drevne manastire, crkve i tvrđave. Nacionalni park Lovćen je savršeno mesto za one koji žele da uživaju u prirodi i istoriji Crne Gore.

Ako želite da posetite Nacionalni park Lovćen automobilom, možete iznajmiti kabriolet na sajtu rentacabrio.me. Automobil će vam omogućiti da se brzo i lako stignete do parka i uživate u okolini.

Ne propustite priliku da posetite Nacionalni park Lovćen tokom vašeg putovanja u Crnu Goru. To je mesto gde možete uživati u predivnim pogledima i saznati više o kulturi i istoriji ove neverovatne zemlje. Pored toga, poseta parku je odličan način da pobegnete od gužve grada i uživate u prirodi Crne Gore u potpunosti. U parku takođe ima mnogo mesta za piknik gde se možete opustiti i uživati u pejzažu oko vas.

Da biste u potpunosti uživali u svim atrakcijama Nacionalnog parka Lovćen, preporučuje se da unapred planirate svoj put i da ostavite dovoljno vremena da posetite sva interesantna mesta. Ne zaboravite da ponesete svoj fotoaparat da zabeležite impresivne poglede i utiske.

Ako tražite prikladan način da stignete do parka, preporučujemo da iznajmite kabriolet na sajtu www.rentacabrio.me. 

To će vam omogućiti da uživate u udobnoj vožnji duž slikovitih puteva Crne Gore i stvorite nezaboravne uspomene.

Ne propustite priliku da posjetite jedno od najljepših mjesta u Crnoj Gori - Nacionalni park Lovćen. Ovdje možete uživati u prirodi i istoriji zemlje, provesti vrijeme sa porodicom ili prijateljima i stvoriti nezaboravne uspomene za cijeli život.