*/?>

Blog

27.05.2023

Istražite avanture na mostu Đurđevića Tara i doživite adrenalin na zip-lajnu u Crnoj Gori!!!

Dobrodošli na blog rent-a-car kompanije Rentcabrio.me! Ako tražite uzbudljive avanture i nezaboravna iskustva u Crnoj Gori, onda ste na pravom mestu. U ovom članku ćemo vam pričati o poznatom mostu Đurđevića Tara i uzbudljivom zip-lajnu koji pružaju jedinstvene mogućnosti za putnike. Most Đurđevića je jedna od glavnih atrakcija Crne Gore i impresivno inženjersko dostignuće.


21.05.2023

Manastir Ostrog u Crnoj Gori: Duhovno putovanje sa iznajmljenim automobilom od www.rentacabrio.me!

Otkrijte duhovno i istorijsko bogatstvo Crne Gore posetom manastiru Ostrog. Smješten na liticama, ovaj jedinstveni pravoslavni manastir je jedno od najznačajnijih i najpopularnijih znamenitosti u zemlji.


21.05.2023

Manastir Morača u Crnoj Gori: Harmonija duha i lepote uz iznajmljivanje automobila sa www.rentacabrio.me!

Krenite na duhovno putovanje kroz Crnu Goru i posetite veličanstveni manastir Morača. Smješten u slikovitoj dolini rijeke Morače, ovaj pravoslavni manastir predstavlja pravu dragocenost religiozne arhitekture i kulturne baštine.


07.05.2023

Nacionalni park Lovćen u Crnoj Gori je nezaobilazna destinacija za one koji traže nove avanture tokom svog putovanja!

Park je poznat po svojoj jedinstvenoj prirodnoj lepoti, bogatoj flori i fauni i brojnim istorijskim i kulturnim atrakcijama. To je jedan od najvećih parkova u Crnoj Gori, koji pokriva preko 62.000 hektara. Park nudi mnogo interesantnih mesta za planinarenje, biciklizam i trekking, gde posetioci mogu uživati u impresivnom pogledu na planine i doline.


07.05.2023

„Cetinje – kulturni dragulj Crne Gore, gdje se susreću istorija, priroda i automobilske avanture.

Kada planirate putovanje kroz Crnu Goru to obavezno  posjetite grad Cetinje, i osjetite istorijski duh ovog mjesta.  Grad je osnovan u 15. vijeku u kome se nalaze  mnogi istorijski i kulturni spomenici. Najpoznatiji od njih je Cetinjski manastir, koji je izgrađen u 15. vijeku i postao simbol Crkve u Crnoj Gori.


02.05.2023

Istražite Budvu u punom obimu: iznajmite automobil od Rentacabrio.me.

Dobrodošli na Rentacabrio.me - najbolju rent-a-car kompaniju u Budvi! Nudimo širok izbor automobila, od kompaktnih do luksuznih kabrioleta, kako biste mogli uživati u svim znamenitostima Budve i njenog okruženja.


02.05.2023

Sveti Stefan: Lepote Crne Gore dostupne uz kompaniju za iznajmljivanje automobila Rentacabrio.me

Sveti Stefan je jedno od najneverovatnijih i najlepših mesta u Crnoj Gori. Smješten na ostrvu, Sveti Stefan je popularno letovalište za turiste iz celog sveta zahvaljujući svojoj jedinstvenoj atmosferi, čistom moru i belim peščanim plažama.


02.05.2023

Kotor, Crna Gora: otkrijte ljepotu grada u kabrioletu

Kotor, smješten na crnogorskoj obali, privlači turiste sa svih strana svijeta svojom ljepotom, bogatom historijom i izvanrednim vidicima. Zašto ne otkrijete grad u kabrioletu i u potpunosti uživate u njegovoj ljepoti?U RENT-A-CABRIO, nudimo širok izbor kabrioleta koji će vam pomoći da uživate u Kotoru i njegovoj okolini. Izaberite Audi A5 Cabrio, BMW 4 Series Cabrio, Porsche Boxster ili neki drugi automobil iz našeg vozila i krenite na putovanje gradom.


14.06.2022

Montenegro Bike Ride: South Coast, Budva and Boka


14.06.2022

Fantastic road trip on the coast of Montenegro


03.11.2016

What To See And Visit In Zabljak