*/?>

Uslovi

Minimalno vrijeme najma automobila je 24 sata, pri najmu na nepotpuni dan obračunava se cijena kao za cijeli dan.

Dostupno besplatno na zahtjev. U slucaju potrebe za djecjim sjedistem obavijestite nas prilikom rezervacije.

Automobilmožete rezervisati pozivom na  telefon: +382 68 67 77 00 , +382 67 67 77 00 ( viber, whats up , telegram) ili e-mail-om: info@rentacabrio.me / booking@rentacabrio.me  kao i na sajtu www.rentacabrio.me

Uslugu iznajmljivanja vozila možete platiti gotovinski, preko računa ili kreditnom karticom. Rent-a-cabrio  prihvata: Mastercard i Visa kartice.

Automobil se izdaje u najam licima starosne dobi ne manje  od 21 godine, a koja posjeduju vozačku dozvolu najmanje 2 godine. Menadzer kompanije ima pravo otkazati  rentiranje automobila ako nijesu ispunjeni navedeni uslovi.

Vozilom može upravljati i drugo lice, u ugovoru o najmu naznačeno kao dodatni vozač. 

  1. Automobil se vraća sa tom količinom goriva u rezervoaru koja je bila prilikom iznajmljivanja . U slučaju povraćaja manje količine goriva zakupac plaća razliku po tarifama kompanije, zakupodavac nije u obavezi kompenzirati za gorivo ukoliko zakupac vrati veću količinu od one koje je uzeo prilikom rentiranja automobila.

Rent-a-cabrio  nudi uslugu dostave i preuzimanja vozila po vašoj želji. 

  1. Automobil se ne moze koristiti van teritorije republike Crne Gore bez predhodne saglasnosti kompanije “RENT-A-CABRIO” d.o.o Budva. U slučaju potrebe za korišćenjem automobila van granice Crne Gore, zakupac je u obavezi o tome obavijestiti zakupodavca i dobiti saglasnost i odgovarajuću dokumentaciju.

  1. U cijenu najma je uključeno obavezno osiguranje AO. Standardno osiguranje ne pokriva oštećenja karoserije, guma, šoferšajbne, salona.

U slučaju saobraćajne nezgode zakupac je u obavezi da odmah pozove menadzera kompanije i obavijesti ga o nastalom slučaju, dobije policijski zapisnik( ukoliko se o drugome ne dogovori sa menadzerom kompanije). U slučaju ne ispunjavanja navedene obaveze, sva odgovornost pada na teret zakupca.